Pohištveno okovje

vodila za predale, razne spone, ročaji, ključavnice

POHIŠTVENI ROČAJI

Pohištveni ročaji so narejeni iz različnih materialov. Lahko so kovinski, plastični, leseni, možna pa je tudi kombinacija kovina + keramika, kovina + les.
Ročaji so enovijačni, dvovijačni ali vdolbni.
Kovinski ročaji so lahko:  crom, matcrom, nikelj, inox brušen. Leseni ročaji so lahko:     surovi, lakirani, luženi in lakirani ali barvani,
Mizarstvo Gregor vgrajuje ročaje različnih znamk:
Lampič, Rujz, Blažič ali po želji stranke.

PREDALI
Lahko se odločate med različnimi vrstami predalov

Različni so po zapiranju (rahlo in tiho), izvlek je lahko delni ali celotni. Pri delnem izvleku ostane v omari še nekaj cm predala, medtem, ko pri celotnem izvleku se predal potegne iz elementa v celoti. Najbolj inovativni na tem področju so Blum, Hafele, Grass, Accuraid,
Tudi če z veliko močjo porinete predal v element se bo zaprl tiho in počasi. Predale pa lahko odprete tudi brez potega ročaja, samo z rahlim pritiskom na ličnico predala. Hettich…….
Predali se ločijo tudi po dovoljeni obremenitvi to je 30, 50 in 80 kg, ali za specialne zahteve tudi do 120 kg. Stranice predala so lahko lesene ali kovinske.

DODATKI ZA PREDALE IN OMARE

- Prekati za predale
- Obešalniki za kravate, pasove in obleke, dvižni obešalniki
- Košare za kuhinjske elemente in kopalnice
- Vgradnji smetnjaki za kuhinjo
- Luči za omare
- Oprema omar za čevlje

TOP

Ta spletna stran uporablja piškotke, da Vam omogoča nemoteno delovanje naaše spletne strani.Z klikom na gumb se strinjate z našimi pogoji. . Tukaj klikni za podroben opis".

Strinjam se z piškotki na tej strani.